Horoscopul chinezesc octombrie 2018: ce zodii au noroc, ce zodii sunt urmărite de ghinion

Horoscopul chinezesc pentru luna octombrie 2018 a fost actualizat. Iată ce ne rezervă cel mai exact horoscop pentru a 10-a lună din an!

Horoscopul chinezesc pentru luna octombrie 2018
ZODIA ȘARPE. Nativul Șarpe are sprijin în persoana iubită. Toată luna va fi de altfel una benefică mai ales dacă își propune lucruri mărețe.

ZODIA CAL. Culegi roadele muncii de peste an și te încântă să vezi cum se așază toate treptat. Nu ai motive să te plângi în această lună.

loading...

ZODIA DRAGON. Pentru tine luna octombrie va fi una extrem de importantă din punct de vedere financiar. Vei pierde totul ori vei câștiga totul.

ZODIA CAPRĂ. Vei avea parte în octombrie de câteva momente de cumpănă, mai ales în prima parte a lunii. Apar tot felul de situații dificile.

ZODIA MAIMUȚĂ. Dispare în sfârșit stresul pentru că tai de la rădăcină toate resursele răului. E o lună liniștită.

ZODIA COCOȘ. Norocul e de partea ta aproape toată luna. Vor fi mici sincope, mici derapaje în prima parte a lunii, dar nu ai motive de panică.

ZODIA CÂINE. Impulsivitatea te poate face să ratezi ocazii unice și să pierzi încrederea celor apropiați. E nevoie de tact, de mai multă atenție la acțiunile pe care le iei.

ZODIA MISTREȚ. Nemulțumirile se vor ține în lanț toată luna. Vei afla adevăruri greu de digerat în a doua jumătate a lunii.

ZODIA ȘOBOLAN. Trebuie să fii atent la ce tranzacții semnezi. Capcanele sunt peste tot în luna octombrie.

ZODIA BIVOL. Încăpățânarea cu care tratezi oamenii și situațiile de criză generate de multe ori chiar de tine îți va aduce deservicii.

ZODIA IEPURE. Luptele tale interne vor fi câștigate de inima ta și nu de rațiune în luna octombrie.

ZODIA TIGRU. Unele legi sunt făcute pentru a fi încălcate, dar ar trebui să ai grijă cum le încalci.

loading...