Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018. Află ce se va întâmpla în această săptămână cu fiecare semn zodiacal.

Citește horoscopul pentru zodia ta.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Berbec.

Deși o parte din voi se răzvrătește împotriva autorității, peisajul astral sugerează că este totuși ușor să lucrezi cu astfel de oameni.

loading...

Soarele tranzit conjunct cu Pluto ceea ce s-ar putea traduce printr-o diferență de opinie cu un superior.

Venus este dulce și tandra, Marte negru și fioros și se contrează cu nebulosul Neptun, așa că ar fi mai ușor să te gândești la lucruri decât să le faci, și asta ar putea fi ceva de urmărit.

Duminica, 22 aprilie, întâlnirea dintre optimistul Jupiter și bine intenționatul Pluto ar putea fi una foarte fructuoasă care vă va încuraja să revizuiți și să acționați asupra unei idei. În cele din urmă, Mercur revenit în mers direct și Luna Nouă în semnul tău, sugerează un nou început, lucrurile ar putea evolua de la putere la forță. Dovadă conflictul care colcăie în Orientul apropiat.

Poziția astrelor în săptămâna care vine indică faptul că, în timp ce probabil că foarte ferm ai ținut la anumite principii, un eveniment, o conversație sau o înțelegere te poate face conștient de inutilitatea menținerii acestei poziții.

Tu și partenera/ul ta/tău vă dați seama cât de mult înseamnă pentru voi să vă schimbați atitudinea care vizează această temă, iar schimbarea ta va face ca lucrurile să funcționeze mai bine pentru voi. Atitudinile necorespunzătoare de tipul, nu știu sau renunț nu este răspunsul.

Întotdeauna există o cale. Există întotdeauna o soluție, și da, puteți găsi această soluție solicitând ajutorul altora, făcând cercetări și, mai presus de toate, păstrând o atitudine pozitivă.

Relațiile serioase din viața ta și problemele financiare pe care le împărțiți împreună vor fi evidențiate în această săptămână. Având această discuție importantă cu partenera/ul vă poate ajuta să vă rezolvați problemele bănești înainte ca acestea să se manifeste și nu după.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Taur.

Ai putea să te confrunți cu o criză legată de credință la începutul acestei săptămâni și care ar putea să te inspire să renunți la mentalitatea limită și să adopți o perspectivă mai largă asupra lucrurilor și a vieții. Dă atenție instinctelor tale, legat de aceste aspecte.

Dacă ceva merge bine, mai mult ca sigur o vei simți în profunzime. În caz contrar, corpul tău va reacționa și îți va trimite semnale pe care va trebui să le traduci.

Tot ce trebuie să faci este să asculți atent mesajele sale. Cu toate acestea, s-ar putea să îți fie de ajutor să discuți această problemă cu prietenii sau cu alții cu care ești pe aceeași lungimea de undă. Cineva îți poate da sugestii care să te deschidă spre lume cu totul nouă.

Cu un accent deosebit asupra sectorului spiritual, săptămâna viitoare ai putea să vezi schimbări pozitive care au loc, pe măsură ce Mercur revenit în mers normal, îți va permite să te simți mai stăpân pe tine și pe situație. În cele din urmă, luna în creștere ar putea să te încurajeze să te ocupi de o practică spirituală care te va ajută foarte mult.

Publicitate

Cu tranzitul de marți și de vineri, 24 și 27 aprilie, ești în măsură să îți extinzi sfera socială a relațiilor sănătoase. Consideră relațiile importante ca parte a sănătății tale generale!

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Gemeni.

Ai putea fi în contradicție cu un prieten care poate să nu-ți ia serios problemele. Nu lăsa asta să împiedice relația ta. Este posibil ca această persoană să nu înțeleagă prin ce treceți.

Dacă discutați cu cineva care se poate referi la ceea ce spuneți, puteți beneficia de o astfel de conversație de vindecare. Între timp, cu Jupiter plin de viață făcând o cravată pozitivă cu Pluto puternic, ar putea fi util să vă alimentați resursele cu alții pentru a transforma o idee în realitate.

Uneori dați impresia că totul merge bine chiar și atunci când nu este. Vă îndrăgostiți de ideea de a avea un moment bun și uitați să vă întrebați dacă este adevărat sau nu.

Cu puțin ajutor din energia eliberată de alinierea planetară actuală, profitați de ocazia de a ști cum vă simțiți cu adevărat. Începeți cu sănătatea. Obțineți energia potrivită din alimentele pe care le consumați? Ai dormit suficient? Nu puteți ști dacă nu vă întrebați.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Rac.

Unii dintre voi ar putea fi prea exigenți la începutul acestei săptămâni, îţi va fi de ajutor să spui nu la ceva ce nu poţi gestiona. Ai destule responsabilităţi fără ca alte persoane să mai adauge şi altele.

Dar dacă nu eşti ferm, ei pot continua să te preseze în aceeași direcție. Fii foarte atent atunci când semnezi contracte la achiziţia unor obiecte scumpe deoarce revenirea în mers normal a lui Mercur este adesea însoţită, o perioadă de timp, de evenimente neaşteptate.

Cu toate acestea el te împinge înainte în carieră şi afaceri. Pe de altă parte, ai putea fi cooptat în echipa unui proiect pe care eşti dornic să îl îmbrățișezi din toată inima.

Cu Jupiter în aspect benefic cu un Pluto fierbinte, posibil să îţi doreşti să te alături cuiva care îţi împărtășește entuziasmul pentru asta. În același timp, luna în creştere coincide cu o oportunitate prea bună pentru a o trece cu vederea.

Casa a 12-a este afectată, atenție la ceea ce îţi spun visele. Eşti ghidat în direcția financiară potrivită.

Poți fi mutat pentru a renunța la vechi nemulțumiri și la orice tipare negative care par să încurajeze crearea tensiunilor în corp și să te sleiască de energie.

Dacă găseşti o modalitate în a renunța la aceste vicii din viaţa ta, atunci fă acest lucru. Vei începe să observi o mare îmbunătățire a sănătății tale şi merită!

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Leu.

Săptămâna viitoare pare foarte promițătoare pentru colaborarea la un proiect pe termen lung. Chiar dacă rezultatele pot fi lente, succesul poate fi al tău dacă ești perseverent.

Ce este mai important este că nu trebuie să fii prea obsedat de un anumit rezultat. Ieșirea din propriul comfort îți poate facilita obținerea a ceea ce doriești. Pe măsură ce soarele trece prin Taur și prin cel mai înalt sector al temei tale natale, gândurile se pot centra spre obiective mai materialiste și orientate spre carieră.

Acesta poate fi timpul tău, momentul tău de strălucire pentru a îți demonstra cele mai bune abilități ale tale. Dacă ai șansa să fii în centrul atenției, ia și acest lucru în considerare. Ar putea duce la noi oportunități. Cu Mercur, care aleargă acum prin Casa Călătoriilor, o excursie ar putea fi tot ceea ce ai nevoie. De asemenea, îți poate oferi șansa de a cunoaște mai bine pe cineva.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Fecioară.

Începutul săptămânii ar putea fi foarte plăcut, oferindu-ți șansa de a relaționa cu cineva care este o companie excelentă. Acest start optimist până pe la mijlocul săptămânii poate stimula spiritele și te va lăsa cu un plus de energie.

Cu prezența prudentului Saturn, cât și a puternicului Pluto retrograd în Casa iubirii și a creativității, ai putea să te concentrezi asupra dezvoltării unei relații sau a unui proiect artistic. Cu toate acestea, poți deveni și un pic obsedat, ceea ce cu siguranță nu te va ajuta.

Fă-ți timp să stai în espectativă și să te implici și în alte lucruri. Rezultatul va fi unul mult mai bun dacă poți face acest lucru. Pe la mijlocul săptămânii, ai putea avea o surpriza unui cadou neașteptat, așa că vezi ce faci. Joi, mișcarea soarelui în Taur poate fi o invitație de a explora un nou teritoriu sau de a lua o scurtă pauză, ceea ce ar trebui să te ajute să te relaxați la toate nivelurile.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Balanță.

Începutul săptămânii ar putea aduce niște bani pe neașteptate. Când dragostea lui Venus îl atinge pe expansivul Jupiter, cineva ar putea să te răsplătească pentru bunătate și să-ți facă un dar, poate fi și în bani.

Atât Saturn, cât și tăcutul Pluto intră în retrogradare în Casa a 4-a a familiei, iar acest lucru poate aduce schimbări care au consecințe pozitive și puternice.

S-ar putea să trebuiască să renunți la anumite lucruri și, deși este dificil, ar putea fi și o ușurare. Chiar și așa, s-ar putea să trebuiască să te desprinzi de o situație familială care îți ocupă prea mult din timp și fagocitează energie. Ai sansa de a face ceva în acest sens.

Pe măsură ce Soarele se mișcă prin senzitivul Taur, poți începe să te simți mai relaxat și mai liniștit. Chiar dacă ai avea de-a face cu unele probleme intense sau intime, ai putea să fi mai puțin îngrijorat și mult mai liniștit pe măsură ce le rezolvi.

Știi că cineva te următește și te admiră de departe? Căută o asemenea persoană pentru liniștea și interesul tău. Indiferent dacă se retrezesc sau nu sentimentele, este bine să știi că cineva a făcut totul ca să te vadă și / sau să te întâlnească! S-ar putea să nu realizezi tot cât de minunat te percep ceilalți la sfârșitul săptămânii, dar să știi că încă ești atractiv în ochii multora. Bucură-te de complimentele celor din jur.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Scorpion.

O relație ar putea trece la un nivel nou și pozitiv, luni, 23 aprilie, și ar putea aduce descoperirea pe care ai așteptat-o. În plus, acesta poate fi momentul perfect pentru o întâlnire specială sau un prânz cu un prieten care îți oferă noi oportunități.

Pe măsură ce Pluto este bine intenționat, doar este stăpânul tău planetar, și taciturnul Saturn intră în faza de retrogradare, deci ar fi bine să nu transformi în obsesie o anumită situație sau persoană.

Cu cât mai poți sta în umbră și cu cât poți lăsa lucrurile să se așeze de la sine, cu atât mai repede poți găsi soluția. În plus, mișcarea Soarelui în Taur și pe axă relațională, îți permite să faci un bilanț al asociaților apropiați, a prietenilor și a parteneriatelor romantice și să te gândești cum îți poți îmbunătăți problemele.

Miercuri, 25 aprilie, așteaptă-te la o surpriză. O ieșire din rutină ar putea lucra în favoarea ta.

Te mândrești că ești realist, dar este posibil să te îndrăgostești de asta dacă nu cumva chiar ești îndrăgostit deja?! Dacă ți se pare că ești prea intens, prea repezit pentru cineva, răspunsul la această întrebare ar putea fi da.

De ce să te grăbești? Ia-o mai încet altfel ești predispus la o mulțime de greșeli, ceea ce nu înseamnă că ești orb în fața realității. Unii spun că ești prea îngăduitor, dar știi tu bine ce faci.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Săgetător.

Spiritualitatea și înțelepciunea spirituală îți pot oferi îndrumări serioase la începutul săptămânii. Acest lucru te poate ajuta să iei o decizie pe care ai și dândit-o din timp. O concentrare puternică, asupra sectorului valorilor personale, te poate determina să fii mai mult atent la bani, carieră și aspectul material al vieții.

Într-adevăr, chestiunea securității financiare sau de altă natură ar putea să te preocupe foarte mult. O parte din acest lucru se poate datora faptului că atât Saturn, cât și Pluto întră în retrogradare în zona finanțelor personale, determinându-te să te gândești mai mult la astfel de lucruri.

Dacă te poți relaxa cu privire la acest aspect, s-ar putea să vezi cum banii vin mai ușor spre tine și din surse pe care nu le-ați fi putut anticipa. Mișcarea Soarelui prin Taur, joi, 26 aprilie, vă poate încuraja să vă îngrijiți mai bine, mâncând bine, mișcare multă și relaxându-vă când puteți.

Cuvintele tale sună a magie. Știi ce trebuie să spui persoanei potrivite pentru a obține efectul exact pe care-l dorești! Care e secretul tău? Nu împărți nimic cu cineva în care nu ai încredere. Pe de altă parte, contrariile se atrag și în weekend te poți pomeni că inițiezi o relație cu cineva la care nu te-ai gândit vreodată. Uneori, cele mai frumoase surprize sunt cele pe care nu le poți anticipa nici într-un milion de ani.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Capricorn.

Profită de aspectul minunat dintre Venus și sociabilul Jupiter pentru a savura un eveniment social neaştepat dar binevenit, marți. Deoarece acest aspect se leagă de zona dvs. de dragoste, se poate găsi și o întâlnire aprilie.

În plus, pe măsură ce Soarele se mișcă prin Taur în Casa familiei, începi să simți ca și cum o povară a fost lută de pe umerii tăi. Dacă ai fost ocupat cu diverse probleme în ultima vreme, săptămânile viitoare te poţi aştepta la un repaos plăcut.

Acum ai ocazia să îţi răsfeți simțurile și să te bucuri la maxim. Gândeşte-te la masajul de lux cu uleiuri parfumate, plimbări în natură, drumeții pe trasee montane, întâlniri în restaurante exotice și orice altceva vă puteți imagina.

Cu Saturn, stăpânul vostru și puternicul Pluto care intră în retrogradare în semnul tău săptămâna aceasta, cosmosul te încurajează să încetineşti ritmul, astfel încât să te şi poţi distra.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Vărsător.

S-ar putea să fii tentat să rămâi acasă mai degrabă decât să mergi la muncă sau să îţi termini sarcinile. Cred că este ceva ce ar putea fi programat din timp pentru că este important să obții restul de care ai nevoie, dar poate nu chiar de la începutul săptămânii.

Pregătește-te să te relaxezi totuși. Dacă te simți obosit este de la Soarele care se mișcă prin Taur în Casa a 3-a a comunicării, joi, 26 aprilie. Seamănă cu o întoarcere în pântecul matern. Ai ocazia să te îngrijeşti și să îţi completezi energia.

Dacă te sună cineva cu un proiect interesant, nu spune imediat da. Ai nevoie de timp pentru a te întoarce în contact cu corpul tu și pentru a-ţi găsi echilibrul spiritual. Cu prudentul Saturn și un Pluto puternic în Casa de spiritualitate care este Casa a 12-a, şi unde va intra în retrogradare, pregăteşte-te pentru o coborâre interioară, în tine și pentru munca cu Sinele, pentru că acest lucru funcționează cel mai bine atunci când eşti împăcat cu tine însuţi/însăţi.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Pești.

O conversație caldă sau șansa de a relua relaţia cu cineva poate face începutul săptămânii foarte special și optimist pentru tine. După câteva săptămâni pline de evenimente, următoarele câteva pot fi mai calme și mai ușor de traversat.

Pe măsură ce Soarele începe să valseze prin Casa a 3-a a comunicării şi gândirii, mintea ta se poate îndrepta spre acțiuni și idei mai practice.

Planurile îţi pot îmbunătăți securitatea interioară, îţi pot spori afacerea sau îţi poate îmbunătăți stilul de viață. Cu toate acestea, pe măsură ce Saturn și Pluto intră în mişcare retrogradă, ai putea dori să îţi restructurezi viața socială în următoarele săptămâni și luni și să eviți un anumit prieten care poate fi invidios față de tine. De fapt, ai putea decide să rupi relația dacă lucrurile nu se schimbă.

Există aspecte pozitive și pentru aceste influențe, deoarece prietenii adevărați acţionează într-o atmosferă de sprijin reciproc.

Ești foarte intuitiv, fapt care poate fi un instrument eficient de stabilitate. Un sentiment bun sau rău despre cineva ar trebui să fie un semn solid cu privire la direcția pe care o vei lua. Nu eşti pregătit să te joci în weekend, așa că oricine nu vă tratează cu îngăduinţă și afecțiune ar trebui imediat eliminat din aria pretendenţilor. Există prea mulți alți pești în ocean pentru a face față şi celor care nu te adoră!

Permite intuiției să te ghideze în legătură cu o propunere de afacere. S-ar putea să fi avut îndoieli în privința asta, dar, în adâncul tău, simți că ar putea fi un lucru bun pe termen lung. Încrede-te în instinctele tale și fă ce ți se pare că este cel mai bine pentru tine.

În ansamblu, este un moment bun pentru a face progrese, mai ales dacă lucrezi într-un mediu corporatist sau de stat. Aspectele sugerează că sunteți ales pentru a face lucruri mai mari.

Axa relaţională este evidențiată, ceea ce înseamnă că ai putea fi tentat să socializezi mai mult, să întâlneşti oameni noi și să cultivi grupurile sociale. Cu toate acestea, s-ar putea să fii tentat să acţionezi acum sau să vinzi o bucată dintr-o proprietate chiar şi cu un profit mai mic doar pentru a ieși din impas. Mişcaţi-vă atent pentru a nu regreta mai târziu.

S-ar putea să te inspiri şi să faci schimbări în bucătărie pentru a simplifica pregătirea produselor alimentare. Este un moment potrivit pentru a te gândi la gadgeturile și vasele de care ai nevoie pentru o alimentaţie sănătoasă şi pentru a prepara mâncărurile care încurajează sănătatea. O scurtă cură de detoxifiere ar putea, de asemenea, să îţi ajute sistemul nervos şi organismul.

loading...