Evită aceste 9 greșeli ca să nu distrugi dragostea unui bărbat…

Într-o zi ți-ai găsit prințul fermecător, dar nu știi să te comporți cu el, astfel încât acesta este gata oricând să te părăsească pentru totdeauna.

Mi se pare absolut adevărat că este mai ușor să distrugi decât să construiești…

Iată de ce aș vrea să descoperiți mai jos 10 greșeli tipice făcute de către femeile care reușesc în final să “ucidă” dragostea bărbaților:

loading...

1. Femeile obișnuiesc să întrebe: “Mă iubești?” Din păcate, nu întotdeauna răspunsul poate fi adevărat. Cuvintele nu capătă valoare mai mare-au și ele rolul lor- decât faptele și sufletul unui om.

2. Îi faci observații în pat, îl criticici, îl compari cu alții și îți bați joc de el. Niciun bărbat care se respectă nu va suporta remarci de genul acesta.

3. Unor femei le place să adoarmă pe pieptul bărbaților sau să se încolăcească în jurul gătului. Credeți că cineva poate dormi confortabil așa?

4. Îi reproșezi că el câștigă mai mult sau îi pretinzi bani pentru propriile cheltuieli. Află că acel bărbat va crede că ai nevoie doar de banii lui.

5. Mulți bărbați nu pot rezista lacrimilor femeilor, cedează o dată, de două ori, dar nu la infinit. Țineți cont de faptul că bărbaților nu le plac femeile isterice.

6. Dezordinea din baie irită mulți bărbați, deci fii atentă la ce lași pe acolo.

7. Orele în șir petrecute la shooping nu vor fi mereu pe plac partenerului.

8. Femeile adoră să vorbească despre modă, frumusețe, relații. A discuta cu prietenul tău sau a-i cere să treacă un test de dragoste este o idee nepotrivită.

9. Femeile sunt adesea pasionate de astrologie, de Feng Shui sau de alte doctrine. Dacă te numeri printre ele, nu împărtăși niciodată o astfel de pasiune cu omul tău.

loading...